Χορηγός Πιτσούλης | Μελέτη και κατασκευή μηχανημάτων για ταπητοκαθαριστήρια

Η εταιρεία Πιτσούλης Ανδρέας (Ταπητοκαθαριστήρια/Μελέτη και κατασκευή μηχανημάτων για ταπητοκαθαριστήρια) δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1989. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, σε προσιτές τιμές και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα καθαρισμού στην οικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Χρησιμοποιεί πάντα σύγχρονες μεθόδους καθαρισμού των χαλιών και υποαλλεργικά απορρυπαντικά που εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία των χρωμάτων και των ινών των χαλιών.

Από το 2010 η επιχείρηση έχει μεταφερθεί στις νέες ιδιόκτητες, σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εγκαταστάσεις της, στην βιοτεχνική περιοχή της Τυλίσσου. Οι εγκαταστάσεις αυτές πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις λειτουργίας με ειδικά διαμορφωμένους χώρους και απόλυτη ασφάλεια.

Αξιοποιήστε το άρτια ειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο μηχανολογικό, εξοπλισμό μας. Επικοινωνήστε με την επιχείρηση τώρα για να εξετασουμε την δική σας περίπτωση.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Επισκευθείτε την ιστοσελίδα του χορηγού μας

Δείτε το Τιναχτήρι Χαλιών Carpet Cleaner της εταιρείας μας

Δείτε την παρουσίαση του πλυντηρίου χαλιών Carpet Cleaner της εταιρείας μας