Χορηγός Έλλην ΑΕ | Κόλλα Latex για επισκευή χαλιών και μοκετών

Προσανατολισμός της Έλλην ΑΕ, τώρα αλλά και στο μέλλον είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Παράγοντας πρωτοποριακά προϊόντα δίνουμε λύση σε καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Η γκάμα των καινοτόμων που ήδη θα βρεις στην Excel έχουν εξαιρετική αποδοχή, γιατί απλά μετατρέπουν τις δύσκολες και χρονοβόρες εφαρμογές, σε εύκολες και γρήγορες.

Έλλην ΑΕ είναι μόνο ΜΙΑ, ποιότητα και οικονομία

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του χορηγού μας με μία ενδιαφέρουσα προσφορά για τα μέλη μας.


Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Η εταιρεία μας Έλλην ΑΕ έρχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της επισκευής  χαλιών και μοκετών με τη διάθεση στην αγορά της κόλλας LATEX. Η κόλλα αυτή είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ προϊόν , δικής μας παραγωγής, από 100% Latex σε Διάφανη και Ημιδιάφανη μορφή και σε συσκευασίες των 3L και 10L.

Με νέα σύνθεση μετά από δική σας απαίτηση για πιο γρήγορο στέγνωμα και με 20 έτη αντοχή!

Προσφορά 7% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικά έως τις μεταφορικές Αθηνών και Θεσσαλονίκης για τα μέλη της ομοσπονδίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2441025999 (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00)

Με εκτίμηση
Έλλην ΑΕ

ΚΟΛΛΑ LATEX ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ME ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ
LATEX 100% – 20 ΕΤΗ ΑΝΤΟΧΗΣ

Ακρυλική ΚΟΛΛΑ ΧΑΛΙΩΝ & ΜΟΚΕΤΩΝ LATEX - Έλλην ΑΕ υδατικής βάσης, ιδανική για πλαστικοποίηση χαλιών, μοκετών και τα ρέλια αυτών. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις, αναλόγως τη χρήση. Είναι μια έτοιμη προς χρήση θιξοτροπική πάστα, με βάση συνθετικά ακρυλικά πολυμερή σε υδατική διασπορά, διαμορφωμένη έτσι ώστε να απλώνεται εύκολα. Μετά τη σκλήρυνσή της (24 ώρες στους 25°C) σχηματίζει μια μεμβράνη ελαστική, δυνατή και με εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο και στις θερμοκρασίες. Δεν είναι εύφλεκτη και δεν περιέχει τοξικές ουσίες. Σημαντικό χαρακτηριστικό της Κόλλας Χαλιών & Μοκετών είναι ότι δεν χάνει ποτέ την ελαστικότητά της.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ: Διαφανή και ημιδιαφανή μορφή

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές. Πριν τη χρήση, ανακατέψτε καλά το υλικό στο δοχείο. Απλώστε το προϊόν στο υπόστρωμα του χαλιού ή της μοκέτας, σε επιθυμητή ποσότητα έτσι ώστε να καλύψει ομοιόμορφα την επιφάνεια. Στεγνώνουμε καλά με ζεστό αέρα, ή αφήνουμε να στεγνώσει φυσικά για 2 – 3 ημέρες και έπειτα χρησιμοποιούμε το χαλί ή τη μοκέτα. Η διεργασία του στεγνώματος της κόλλας συνεχίζει και η πλήρης ολοκλήρωσή της επέρχεται μετά από μερικές ημέρες.

ΠΡΟΣΟΧΗ όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε πλαστικοποίηση μεγάλου πάχους να μην γίνεται με ένα πέρασμα αλλά να γίνονται πολλές εφαρμογές και να δίνεται χρόνος ώστε να στεγνώνει η κάθε στρώση. Η εφαρμογή να γίνεται σε θερμοκρασία περιβάλλοντος από 10 – 30οC.

Παρακολουθήστε την αρθρογραφία μας για θέματα που ενδιαφέρουν :

Δείτε τον ιστότοπο του χορηγού μας από εδώ.