Η Ομοσπονδία μας παραβρέθηκε στο σεμινάριο του ΒΕΑ στις 13/2/2017 με θέμα την εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων.

Αν και δόθηκε παράταση για την εγγραφή, οι υπόχρεες επιχειρήσεις θα πρέπει να την κάνουν όσο πιο σύντομα μπορούν, ώστε να προετοιμασθούν και για την διαδικασία υποβολής της ετήσιας έκθεσης για τα έτη 2015 και 2016. Η εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων γίνεται σε δύο στάδια. Στο πρώτο θα πρέπει να εγγράψουν την επιχείρηση και στο δεύτερο τις εγκαταστάσεις που ανήκουν σε αυτήν. Αν η εγκατάσταση είναι μία, τότε στο δεύτερο στάδιο εγγράφουν αυτή την μία. Αν είναι περισσότερες τις εγγράφουν όλες και επαναλαμβάνουν το 2° στάδιο εγγραφής, για όσες διαφορετικές εγκαταστάσεις ανήκουν στην επιχείρηση.

Βοηθητικό βίντεο παρουσίασης των βημάτων για την εγγραφή της επιχείρησης.

Ακολουθεί το βοηθητικό βίντεο από το πρώτο στάδιο της διαδικασίας εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων. Η εγγραφή της επιχείρησης.

Βοηθητικό βίντεο παρουσίασης των βημάτων για την εγγραφή της εγκατάστασης.

Ακολουθεί το βοηθητικό βίντεο από το πρώτο στάδιο της διαδικασίας εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων. Η εγγραφή της εγκατάστασης. Αν έχουμε μία εγκατάσταση, κάνουμε μία εγγραφή, αν έχουμε περισσότερες, ακολουθούμε την διαδικασία όσες φορές χρειάζεται για να εγγράψουμε όλες τις εγκαταστάσεις μας.

Οι χρήστες του ΗΜΑ μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις για την εγγραφή στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων προς :

  • την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) wrm.helpdesk@prv.ypeka.gr.
  • το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης στον αριθμό 210-8653150.

Επιμέλεια
Σκλήρης Γιώργος