Η εταιρεία Α. Παυλής ξεκίνησε το έτος 1978 µε την παραγωγή συρµάτινων κρεµαστρών, ακόµη και σήµερα είναι η πρώτη και η µόνη παραγωγός εταιρεία µε συρµάτινες κρεµάστρες στην Ελλάδα.

Οι εξαγωγές µας δραστηριοποιούνται σε παραµεσόγειες χώρες (Μέση Ανατολή, Ισραήλ, Μάλτα, Κύπρος κ.λ.π), χώρες του κόλπου (Ην. Αραβικά Εµιράτα, Σαουδική Αραβία), Βαλκανικές χώρες, χώρες της Κασπίας θάλασσας αλλά και Ευρωπαϊκές όπως η Μεγάλη Βρετανία.

Οι απαιτήσεις των πελατών του εξωτερικού, µας έδωσαν τη γνώση προϊόντων, οργάνωση και απόκτηση τεχνικών που δεν υπήρχαν στην Ελλάδα. Έτσι γίναµε πρωτοπόροι σε οτιδήποτε σύγχρονο υπάρχει στο χώρο του στεγνού και υγρού καθαρισµού, προσφέροντας και στους Έλληνες πελάτες µας τις καλύτερες ποιότητες προϊόντων και τα πιο µοντέρνα και εξελιγµένα προϊόντα, κάθε κατηγορίας, µε πάνω απο 750 κωδικούς!

Αναπτυσσόµαστε διαρκώς και γι’ αυτό συνεχώς νέα προϊόντα θα προστίθενται στη γκάµα µας.

Όροι Συνεργασίας 

Η εταιρεία Α. Παυλής αναλαμβάνει δωρεάν μεταφορά της παραγγελίας σας εαν η καθαρή της αξία ξεπερνά τα 100 ευρω, ως εξής :

  • Εντός λεκανοπεδίου αττικής εως το κατάστημά σας( εφ’οσον είναι δυνατή η πρόσβαση με φορτηγό)
  • Εως αποθήκη αθηνών των μεταφορικών εταιρειών για αποστολές στην επαρχία
  • Για παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ γίνεται απλά χρέωση 4 ευρω/κιβώτιο (καθ’οτι χρησιμοποιούνται courier,διαμεταφορείς κλπ)

Αλλαγές προιόντων γίνονται δεκτές εως και ενα μήνα απο την παραλαβή τους ,αρκεί φυσικά να μην ειναι κατεστραμένα, χρησιμοποιημένα κλπ

Για περισσότερες πληροφορίες όπως χρόνοι αποστολής, συχνότητα δρομολογίων και ότι άλλο, ενημερώνεστε κατά την παραγγελία σας στο 210-4112925

Προτιμούμε Ελληνικά

Η εταιρεία Α. Παυλής όντας κατασκευάστρια στην ελληνική επικράτεια, είναι ευαισθητοποιμένη όσον αφορά τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Πιστεύουμε οτι η οικονομική κρίση της χώρας μας οφείλεται στο οτι δεν παράγουμε αλλά και στο οτι δεν γνωρίζουμε ποια προιόντα είναι ελληνικά.( Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό,θα βρείτε στο οικονομικό άρθρο εδώ.)

Απο όλα τα προιόντα που θα δείτε στο site μας, δυστυχως πολύ λίγα είναι ελληνικά. Είναι όμως βασικά προιόντα καθαριστηρίου,άριστης ποιότητας και σε πολύ πιο συμφέρουσες τιμές απο τα αντίστοιχα εισαγωγής.

Ελληνικά προϊόντα της Α. Παυλής

  • οι συρμάτινες κρεμάστρες παραγωγής μας
  • 4 είδη ρολλών νάυλον σακκουλοποιού (για συσκευασία κρεμαστών ρούχων)
  • σακκούλες συσκευασίας για “πακέτα” (για διπλωμένα ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες κ.λ.π)
  • στρώσεις πρέσσας και πανιά πρέσσας
  • μανικολόγοι για σιδέρωμα στην πρέσσα
  • ναυλον για χαλιά
  • σκόνη πλυντηρίου RELAX
  • μαλακτικά πλυντηρίου 3 ειδών
  • καλόγεροι – μπάρες για κρεμάστρες
  • κρεμάστρες πλαστικές ,(παιδικές-διαφημιστικές κ.λ.π)
  • υφασμάτινες ετικέτες μαρκαρίσματος ρούχων
  • πλάτες απο χαρτόνι για διπλωμένα πουκάμισα

Είναι όµορφο να νιώθεις την οργάνωση γενικώς, αλλά είναι ακόµα πιο καλό το να νιώθεις οτι κάτι έχει οργανωθεί και προετοιµαστεί ειδικά για εσένα. Οι ανάγκες του κάθε πελάτη, σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση του παρουσιαστεί, είναι αυτό που θέλουµε να καλύψουµε µε το site μας.

Στις σελίδες μας θα βρείτε εµφανείς ή και κρυφές λύσεις σε πολλά προβλήµατα του στεγνού και υγρού καθαρισµού. Σεβόµενοι την δύσκολη δουλειά του στεγνοκαθαριστή, καλύπτουµε τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και την εξέλιξη της εργασίας του.

Σαν πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο, κάναµε την πρώτη σοβαρή προσπάθεια στην Ελλάδα να συγκεντρώσουµε σε αυτό το site όλα τα βασικά αναλώσιµα προϊόντα για τον κλάδο των καθαριστηρίων – πλυντηρίων – σιδερωτηρίων. Φυσικά, υπάρχουν ακόµη περισσότερα προϊόντα που καλύπτουν “δευτερεύουσες” ανάγκες, αλλά και “φρέσκα” προϊόντα που συνεχώς ανανεώνουν τη γκάµα µας.

Για οτιδήποτε δεν βρίσκετε µέσα στις σελίδες αυτές, µπορείτε να επικοινωνήστε µε τα γραφεία µας για µια λύση ή τουλάχιστον µια νέα έρευνα πάνω στο νέο πρόβληµα που εµφανίζεται στην ροή της εργασίας σας. Σκοπός µας είναι να µην µένουµε στάσιµοι, να βελτιωνόµαστε πάντα και η βοήθεια σας σε αυτό είναι το δικό µας ζητούµενο. Επιθυµούµε να σας δώσουµε τέτοια ποιότητα προϊόντων ώστε να είναι εµφανή τα αποτελέσµατα στην πελατεία σας, παρέχοντας στην επιχείρηση σας ανταγωνιστικά πλεονεκτήµατα.

∆ουλεύουµε µε την ελπίδα οτι η αγάπη για αυτό που κάνουµε θα φανεί στο χαµόγελο σας όταν παραλαµβάνετε τα προϊοντα µας. Ευχόµαστε πάντα εξέλιξη και ολική ποιότητα στην εργασία σας, τη συνεργασία µας και σε όλους σας προσωπικά.

Αν θέλετε να λαμβάνετε νεα, προσφορές, δώρα κ.λ.π απο την εταιρεία μας μπορείτε να δώσετε το email σας στην επιλογή Newsletter.

Α. Παυλής | Προϊόντα – Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα μας

Διαλύτες Στεγνού Καθαρισμού

Η εταιρεία Α. Παυλής διαθέτει 4 είδη διαλυτών για τα στεγνοκαθαριστήρια.

  • υπερ χλωραιθυλενιο,
  • kwl,
  • shellsol td και
  • white spirit

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη ύλη του καθαριστηρίου, δηλαδή το υγρό που χρησιμοποιεί η μηχανή στεγνού καθαρισμού. Δίνουμε σημασία στην προέλευση, ποιότητα και σωστή (έτοιμη) συσκευασία, καθ’ότι η εταιρεία μας δεν κάνει συσκευασία διαλυτών. Παρ’ όλα αυτά ,οι τιμές είναι οι πλέον ανταγωνιστικές είτε σε μικρές είτε σε μεγάλες συσκευασίες, οι οποίες εγγυώνται την ποιότητα και ασφαλή διακίνηση σε αυτά τα βασικά χημικά καθαριστηρίου.

Υγρά Σαπούνια & Προξελεκιαστικά Στεγνού Καθαρισμού

Τα υγρά αυτά είναι ειδικά απορρυπαντικά για χρήση μέσα σε μηχανές στεγνού καθαρισμού ,η για γενικό προξελέκιασμα στα ρούχα που θα γίνουν στεγνό καθάρισμα.(είτε στο χέρι, είτε με ξελεκιαστήρα).

Η εταιρεία μας κάνει εισαγωγή και διανομή πολλών τύπων όπως:

  • ενισχυτικά στεγνού καθαρισμού ,
  • προξελεκιαστικά, κ.λ.π

από διάφορες εταιρείες ώστε να έχει ο πελάτης μας το δικαίωμα της επιλογής σε ποιότητες, τιμές, συσκευασίες, και ασφάλεια των υλικών αυτών ώστε να πετύχει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Ξελεκιαστικά

Στο χώρο του στεγνοκαθαριστηρίου με τον όρο ξελεκιαστικά αποκαλούμε τα ειδικά χημικά προιόντα με τα οποία καθαρίζουμε δύσκολους λεκέδες (π.χ. μελάνι, αίμα, ιδρώτα, ποτά, φαγητά κ.λ.π.).

Αυτά τα ειδικά απορρυπαντικά λεκέδων συνήθως δουλεύουν τοπικά πάνω στο λεκέ πριν το στεγνό καθάρισμα η πριν το πλύσιμο στο νερό, προκειμένου να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των δύσκολων λεκέδων. Δουλεύουν σε διάφορα είδη υφασμάτων για τον καθαρισμό ρούχων , καλυμμάτων, κουρτινών, κουβερτών, παπλωμάτων , ακόμα και χαλιών.

Φυσικά διαθέτουμε πολλά μοντέλα ,πολλών εταιρειών γιατί πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει μια μόνο παραγωγός εταιρεία τέτοιων καθαριστικών που να καλύπτει όλα τα προβλήματα με δύσκολους/ανεξίτηλους λεκέδες σε ρούχα και υφάσματα.

Αρώματα Ρούχων

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη σημασία σε αυτήν την κατηγορία αρωματικών προιόντων γιατί έχουμε παρατηρήσει ότι μια απαλή ευχάριστη μυρωδιά στα καθαρισμένα ρούχα εκτιμάται ιδιαίτερα και φέρνει πελατεία στο καθαριστήριο-πλυντήριο που τα χρησιμοποιεί.

Διαθέτουμε αρώματα ειδικά για υφάσματα ,υπο μορφή spray για να αρωματίσουμε μεμονωμένα ρούχα , επίσης υγρά τα οποία αρωματίζουν το νερό η το διαλύτη (είτε αυτός είναι περ ,είτε πετρελαικός), αλλά και σε στερεά μορφή για φύλαξη ρούχων σε ντουλάπες. Σε περίπτωση κακοσμίας σε ρούχα ,προτείνουμε πρώτα την απόσμηση του υφάσματος και μετά την χρήση των ειδικών αρωματικών (τα οποία φυσικά κυκλοφορούν σε διάφορες μυρωδιές).

Ειδικά Προϊόντα Καθαριστηρίου

Mε την έκφραση ειδικά προιόντα εννοούμε μια μεγάλη γκαμα προιόντων που σκοπό έχει να λύσει δύσκολα προβλήματα που εμφανίζονται σε ρούχα και στην επεξεργασία τους. Αυτά μπορεί να οφείλονται σε δύσκολα η ευαίσθητα υφάσματα αλλά και σε προβλήματα του μηχανολογικού εξοπλισμού η του διαλύτη του στεγνοκαθαριστηρίου.

Για παράδειγμα τα εξής:

  • Προιόντα για ζημιές σε ρούχα( βαμμένα, ξεθωριασμένα, κακοσμία, και άλλα προβλήματα)
  • Φροντίδα του διαλύτη από προβλήματα οξίνισης η βακτήρια
  • Προιόντα μελετημένα να δώσουν καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό το καθαριστήριο
  • Προιόντα φροντίδας της μηχανής στεγνού καθαρισμού

Τα ειδικά αυτά χημικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν προληπτικά η και αφού εμφανιστεί η ζημιά .Φυσικά απαιτούν αυστηρές οδηγίες χρήσεως και ικανό χρήστη ώστε να έχουν επιτυχία . Η εταιρεία Α. Παυλής είναι η μόνη εταιρεία που τολμά να προμηθεύει τόσο δύσκολα χημικά γιατί οι πελάτες της, τής έχουν εμπιστοσύνη ότι θα βοηθήσει με την κατάλληλη τεχνογνωσία τον επαγγελματία καθαριστή ώστε να εργάζεται με ασφάλεια χωρίς ζημιές σε ρούχα, η τυχόν άλλα «άλυτα προβλήματα».

Είδη Πλυντηρίου

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι οτι οι ειδικευμένες εταιρείες στα προιόντα στεγνού καθαρισμού έχουν και τα πιο εξειδικευμένα και ποιοτικά προιόντα για πλύσιμο στο νερό . Εκτός από κοινά απορρυπαντικά(σκονες πλυντηριου, υγρά σαπούνια,) και μαλακτικά , υπάρχουν πάρα πολλά ειδικά προιόντα πλυντηρίου όπως ενισχυτικά για λεκέδες από λάδια, φαγητά κ.λ.π. αλλά και πρόσθετα υλικά πλυντηρίου για σταθεροποίηση χρωμάτων, να μην μπαίνουν τα μάλλινα, απολύμανση ιματισμού, σύντομες οικονομικές πλύσεις και άλλα.

Φυσικά διαθέτουμε ειδικά μελετημένα απορρυπαντικά για πλύσιμο εστιατορίου, ξενοδοχείου και γενικά του τουριστικού τομέα ,καθώς επίσης και αναλώσιμα υλικά για βιομηχανικά πλυντήρια.

Συσκευασία Ρούχου

Εκτός του ότι η εταιρεία μας έχει παραγωγή σε συρμάτινες κρεμάστρες από το 1978 , διακινεί και όλα τα απαραίτητα για τη συσκευασία ρούχων, κουβερτών, χαλιών, παπλωμάτων και γενικά ιματισμού κρεμαστού η διπλωμένου, όπως νάυλον σακούλες σε διάφορες διαστάσεις , ρολλά σακουλοποιού συσκευασίας , η ρολά περφορέ σε μικρό πάχος ώστε να είναι τα πλέον οικονομικά. Αυτά τα νάυλον συσκευασίας ρούχων είναι δυνατόν να εκτυπωθούν κατά παραγγελία . Τα υπόλοιπα είδη είναι αξεσουάρ συρμάτινης κρεμάστρας ,συσκευασία για κουρτίνες, γραβάτες ,κουβέρτες, πουκάμισα, παπλώματα και κάθε είδους συσκευασία που χρειάζεται το πλυντήριο – καθαριστήριο.

Προϊόντα Σιδερώματος

Για το σιδέρωμα των ρούχων , η εταιρεία Α. Παυλής διαθέτει όλα τα αναλώσιμα για επαγγελματικές σανίδες σιδερώματος, πρέσσες , κούκλες, καμπίνες αλλά και κυλινδρικά σιδερωτήρια.

Υπάρχουν πολλές ποιότητες σιδερωτικών προιόντων και ο πελάτης μας μπορεί να επιλέξει μέσα από μια γκάμα πολλών εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε, τα υλικά εκείνα που θα του αποδώσουν ποιότητα και ταχύτητα στο σιδέρωμα.

Πάντα προσπαθούμε να καλύψουμε όλα τα μοντέλα σιδερωτικών μηχανημάτων της ελληνικής αγοράς προσφέροντας ποιότητα και τιμές στον επαγγελματία σιδερωτή.

Είδη Μαρκαρίσματος Ρούχων

Για τη σήμανση των ρούχων ,ώστε να μην χάνονται κατά την κατεργασία τους (πλύσιμο, καθάρισμα ,σιδέρωμα ) υπάρχουν ειδικά συστήματα και προιόντα. Σκοπός είναι να μη χαθεί ρούχο και να ταξινομηθεί σωστά, είτε το μαρκάρισμα γίνεται με το χέρι, είτε με υπολογιστή.

Τα προιόντα αυτά αφορούν ειδικές ετικέτες ταυτοποίησης των ρούχων που δεν φθείρονται από το νερό η το διαλύτη, και παραμένουν ανεξίτηλες και αναγνώσιμες ακόμα και αν χρησιμοποιηθούν σε βαφή ρούχων!

Αναλώσιμα Πλυντηρίου – Καθαριστηρίου – Σιδερωτηρίου

Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει κάθε είδους βοηθητικά υλικά που δεν αναφέρονται στις υπόλοιπες κατηγορίες του καταλόγου μας. Είναι προιόντα φροντίδας και επεξεργασίας του ρούχου με σκοπό να διευκολύνουν τους επαγγελματίες στον καθαρισμό του ιματισμού.

Δείτε την ιστοσελίδα του χορηγού μας