Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, η προσπάθεια εύρεσης νέου χώρου (έδρα) στέγασης με δωρεάν φιλοξενία, ολοκληρώθηκε επιτυχώς!

Το προεδρείο μας, μετά από τις αποφάσεις του Νο 2 ΔΣ (Λαμία), κινητοποιήθηκε, εξέτασε τις επιλογές που είχε και τελικά υπέγραψε το δωρεάν παραχωρητήριο με την ΓΣΕΒΕΕ, η οποία ήταν και η προτιμότερη λύση, υλοποιώντας μία από τις σημαντικότερες δεσμέυσεις του.

Το νέο γραφείο της Ομοσπονδίας μας
Το νέο γραφείο της Ομοσπονδίας μας

Η νέα μας έδρα, θα είναι στην οδό Καποδιστρίου 24, στον πρώτο όροφο. Το γραφείο που μας παραχωρήθηκε είναι εμβαδού 10 τ.μ. και έχει πρόσβαση σε δύο αίθουσες συμβουλίων. Η τελετή παραλαβής-παράδοσης έλαβε χώρα την Τρίτη, 7/6/2016 και ώρα 12:00 και έγινε από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, Μενέλαο Ν. Ρεϊζίδη και τον ΓΓ της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Κουράση.

Αίθουσα συμβουλίου 1
Αίθουσα συμβουλίου 1
Αίθουσα συμβουλίου 2
Αίθουσα συμβουλίου 2

 

 

 

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση του στόχου μας αυτού. Ειδικότερα, ευχαριστούμε τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Κουράση, που με το ενδιαφέρον και τις πιέσεις του, έβαλε ένα ακόμη λιθαράκι στην προσπάθεια αναστήλωσης της Ομοσπονδίας μας, συντελώντας στην ολοκλήρωση της μετεγκατάστασής της στην νέα δωρεάν στέγη της.

Η νέα μας έδρα, ελπίζουμε να είναι το σημείο εκκίνησης των καινούριων και οργανωμένων προσπαθειών ενδυνάμωσης της Ομοσπονδίας μας. Σας θέλουμε όλους κοντά μας και προ πάντων ενωμένους!